Valkoisen Noidan NettiPuoti > NOITAKERHO

NOITAKERHO

NOITAKERHO

Heippelis taas ystävät rakkaat :) Noitakerosta on tullut ihan hirveesti kyselyjä, (koska taas sitä saa, meinigillä) sen verran hyviä uutisia, että sitä saa, mutta nyt ihan ilman niitä herkullisia tavaroita :( kerhokirjeet joita olen taas sannu tehtyä 1-30 on valmiina , hinta 20€/per kerhokirje/pläjäys sisältää postituksen/pakkaus ja toimistokulut. Eli jos nyt haluat , laittele viestiä tänne facebookkiin yh viestinä :) pahoittelen niiden puolesta jotka olivatten jo pitemmällä kuin tuo 30, mutta he joutuvat viellä odottelemaan :)


  

Haluan liittyä NOITAKERHOON | lisätiedot
Liittymismaksua ei ole, ainoastaan kerhopaketti.

Liittymisesi alkaa aina seuraavan kuun kerhopaketista. Esim: jos liityt 4.1 tai 27.1, niin liittymisesi alkaa helmikuusta.
Kaikki kerhokirjeet ja niihin kuuluvat muut materiaalit ovat tekiäoikeus lain alla. Kopiointi, ym vastaava ilman asianomaisen lupaa on kielletty.

Kerhokirjeet lähetetään sen kuun aikana kuin niiden on määrä tulla. Eli ne ilmestyvät 7 kertaa vuodesa; tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa, (kesäloma), syys-, loka- ja marraskuussa (joululoma).Peruutuksen on oltava perillä edellisen kuun viimeisenä päivänä. (esim. maaliskuun kerhopaketin peruutus on helmikuun viimeinen päivä).

Kerhopaketin hinta vaihtelee 15-50 € + postitus ja käsittelykulut 7 €. Kerhoon voi liittyä 15 vuotta täyttäneet ja siitä ylöspäin, yläikärajaa ei ole.

Ensimmäinen kerhopaketti käsittelee mm. Mikä Noita on? Noidan periaatteet ym. Mukana on noita-avaimenperä. Kerhopaketin hinta on 15 e + 7.00 e posti- ja käsittelykuluja. Kerhopaketin asiat ovat aluksi kevyehköjä, mutta mitä pitemmälle menet, sen tuhdimpia tietopaketteja ne ovat (sitä mukaa, kun olet valmis vastaanottamaan). Paketissa on mukana aina jokin tärkeä tavara aiheeseen liittyen, esim. Keijunsauva, luuta, alttariliina, rituaalisuolaa (musta ja valkoinen). Nyt kerhokirjeitä saa myös niin, että tulee pelkkä kirjoitettu materiaali ilman tavaraa ja hinta on 10€ + posti- ja käsittelykulut 5€. 

0.00 €


 Ostoskori

Valkoisen Noidan Puoti, Y-tunnus 1121484-8, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski, Finland
puh. (03) 7340 999 GSM 050-5478205, sähköpostiosoite valkoinen.noita@karvaturri.com
Viimeksi päivitetty 2018-04-22 12:16:23