Valkoisen Noidan NettiPuoti > Loitsujuomat

Loitsujuomat


Voimajuoma

 

Voimajuoma | lisätiedot
WOIMAJUOMA
minipullo kuusenkerkkänektari
Yöttömän yön taikaa! Woimajuoma on alkoholiton kuusenkerkkänektari. Juoma nautitaan sellaisenaan tai laimennettuna. Juomaan ei ole lisätty väri- tai aromiaineita, vaan kaunis, luonnollinen väri ja raikas maku tulevat kuusenkerkistä. Maultaan juoma on luonnonraikas.
Säilöntäaineeton. Pakkauskoko: 40 ml

 

10.00 €


Lemmenjuoma

 

Lemmenjuoma | lisätiedot
Yöttömän yön taikaa! Lemmenjuoma on alkoholiton horsmankukkanektari. Juoma nautitaan sellaisenaan tai laimennettuna. Juomaan ei ole lisätty väri- tai aromiaineita, vaan kaunis, luonnollinen väri ja raikas maku tulevat horsmankukista. Maultaan juoma on raikas ja tuo mieleen suomalaisen kesäyön.

Säilöntäaineeton. Pakkauskoko: 40 ml

 

10.00 €


Tervaskanto

 

Tervaskanto | lisätiedot
TERWASKANTO minipullo kuusenkerkkä&terva
Terwaskanto on uutuusjuoma. Terwaskanto on valmistettu puhtaista kotimaisista kuusenkerkistä ja luonnon terva-aromista. Juomaan ei ole lisätty väriaineita tai synteettisiä aromiaineita. Kaunis väri ja eksoottisen raikas maku tulevat kuusenkerkistä ja tervasta. Terwaskanto on oivallinen tarjottava alkumaljana, juhla- ja tervetuliaisjuomana sekä juomasekoituksissa. Juomatiivisteen voit laimentaa esimerkiksi raikkaalla vedellä. Terwaskanto soveltuu erittäin hyvin myös snapseihin.
Säilöntäaineeton. Pakkauskoko: 40 ml

 

10.00 €


 Ostoskori

Valkoisen Noidan Puoti, Y-tunnus 1121484-8, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski, Finland
puh. (03) 7340 999 GSM 050-5478205, sähköpostiosoite valkoinen.noita@karvaturri.com
Viimeksi päivitetty 2018-04-22 12:16:23