Valkoisen Noidan NettiPuoti > Toimitusehdot

Valkoisen Noidan Nettipuodin toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätetään oikeus yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sitova kauppasopimus tulee voimaan heti kun, asiakas on jättänyt tilauksen.

Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on vastaanotettu, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on laskutustiedot. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin.

Tuotteet

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-14 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta tai siitä kun, maksu on kirjautunut tilille (ennakkomaksu).Postiennakkotoimitukset 1-14 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.
Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, vaihtelee toimitusaika muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen, riippuen tuotteesta.

Maksuehdot

Valittavanasi on käteinen (nouto Puodista), ennakkomaksu tilille, postiennakko yli 100€ tilauksiin. (HUOM. laskulla vain tukkuasiakkaille). Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Laita nettipuodin tilauslomakkeeseen LISÄTIEDOT kohtaan merkintä maksutavasta; postiennakko, ennakkomaksu, nouto suoraan puodista. Laskulla vain tukkuasiakaille.

Ennakkomaksulla tilattaessa, tulee tilaus maksaa viikon kuluessa. Maksamattomat tilaukset perutaan.

Postiennakkotilaus laskutetaan ensimmäisen toimituksen yhteydessä kokonaisuudessaan riippumatta siitä, jääkö tuotteita jälkitoimitukseen. Jälkitoimitukset toimitetaan veloituksetta.

Jos haluat laskulle, tulee sinun ilmoittaa syntymäaikasi henkilötunnuksineen. Laita ne kohtaan LISÄTIEDOT. Henkilöllisyytesi tarkistetaan, ja kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Laskulla maksamiseen edellytetään 18 vuoden ikää. Lasku-maksussa lisätään 3€ laskutuslisä. Eräpäivä laskussa on 14 päivää postituksesta, jos ei ole muuta sovittu. HUOM! Lasku pääsääntöisesti vain tukkuasiakkaille!

Tukkumyynti

Meillä on myös tukkumyynti, ota yhteyttä palautteen kautta. Yritysasiakkaat saavat laskulle, kun ostaa tukkuna, mutta ensimmäistä kertaa tilattaessa on maksettava ennakkoon. Yritysasiakkaan tulee antaa yrityksen kaikki tiedot ja LY- numero.

Toimitustavat

Nouto puodista ja kaikki Suomen Postin toimitustavat sekä matkahuolto. Näillä toimitusehdoilla toimitetaan ainoastaan Suomeen. Toimitettaessa ulkomaille on toimituskulut sovittava erikseen.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut painon ja pakkauksen mukaan. Jos tilaa useamman kuin yhden tuotteen, toimituskulut määräytyy yhteispainon ja pakkauksen mukaan. Postiennakkokulut (4,10 €) lisätään aina erikseen postikuluihin. ”Helposti särkyvä” –paketteihin tulee lisämaksuna 6,00 €.
Jälkitoimitukset toimitetaan veloituksetta.

Pidätämme oikeuden velottaa lunastamattomasta posti- ja postiennakkopaketista aiheutuneet kulut.

Tuotteiden palautus

Sinulla on oikeus palauttaa postitse toimitetut tilaamasi tuotteet kahden viikon kuluessa toimituksesta. Ilmoitus palautuksesta tulee tehdä välittömästi kirjallisena. Ilmoituksen on tapahduttava sähköpostitse osoitteeseen valkoinen.noita(at)karvaturri.com tai kirjeitse osoitteeseen Valkoisen Noidan Puoti, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski. Ilmoituksen tulee sisältää tilausvahvistuksen viitenumero ja palautettavien tuotteiden nimikkeet. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä sekä ehjiä ja myyntikelpoisia. Palauta tuote yhdessä tilausvahvistuksen tai sen kopion kanssa. Lisää palautuksen syy tuotteen mukaan ja tilinumerosi rahojen palauttamista varten. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Laita paketti takaisin asiakaspalautteena, se on kuluttajalle ilmainen, muita lähetyksiä ei noudeta.

Lähetä aina tuotteet alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna ja käyttämättöminä. Tarot- ja muut kortit oltava avaamattomassa pakkauksessa. Jos palautettu tuote on vaurioitunut tai rikki saavuttuaan, rikki mennyt tuote veloitetaan kuluttajalta. Jos paketti on mennyt matkan aikana rikki, tee välittömästi siitä ilmoitus postiin tai matkahuoltoon, josta paketin noudit. Ale tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Aiheettomista palautuksista ja lunastamattomista posti- ja postiennakkopaketeista pidätämme oikeudeuden velottaa aiheutuneet kulut.

Toimitusvirhe

Jos on toimitettu tilauksen tiedoista poikkeavaa tavaraa, palauta tuote, kuten edellä neuvottiin. Virhe korjataan viivytyksettä.

Kuljetuksessa rikkoontuneet lähetykset

Lähetystä vastaanotettaessa tulee tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postitoimipaikassa. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme menettelystä.

Maksujen hyvitys

Jos palautat tuotteesi, saat maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi. Muista ilmoittaa tilinumerosi palautuksen yhteydessä. Palautukset lähetetään osoitteeseen Valkoisen Noidan Puoti, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski.

Muistutukset

Muistutukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kuluttajasuojalain mukainen tilauksen peruuttamisoikeus postimyynnissä on 7 päivää ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta. Kuluttajan on palautettava tavara virheettömänä 14 vuorokauden kuluessa, ei kuitenkaan postiennakkolähetyksenä.

Valkoisen Noidan Puoti pidättää oikeuden kaikkiin hinnanmuutoksiin.

 Ostoskori

Valkoisen Noidan Puoti, Y-tunnus 1121484-8, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski, Finland
puh. (03) 7340 999 GSM 050-5478205, sähköpostiosoite valkoinen.noita@karvaturri.com
Viimeksi päivitetty 2018-04-22 12:16:23